Kategorier
diverse

Beskyt virksomhedens unikke kendetegn mod plagiat fra konkurrende virksomheder

I årene op til Finanskrisen var antallet af nye iværksættere på sit højeste, og selvom det har taget erhvervslivet mange år at komme tilbage på fode, så er antallet af nye iværksættere i dag næsten lige så højt som før krisen. Det bliver stadigt mere og mere populært at springe ud som iværksætter, så hvis du går med en iværksætterdrøm i maven, eller du har en god idé, som skiller sig ud fra mængden, så er iværksætterlivet måske også noget for dig.

Unikke kendetegn er værd at beskytte

Konkurrencen blandt nye iværksættere er stor, og desto flere nye iværksættere der melder sig på banen, desto større bliver konkurrencen. I dag er det de færreste, der med deres forretningsidé formår at opfinde den dybe tallerken, men blandt mængden af nye iværksættere findes der alligevel en del, som har formået at skabe et unikt kendetegn.

I erhvervlivet er branding af virksomheden enormt vigtigt, hvis man vil skabe kendskab og opmærksomhed omkring virksomhedens budskab. Den bedste måde at skabe kendskab til virksomheden på er nødvendigvis gennem markedsføring, men markedsføring er ikke det eneste, man skal huske, hvis man vil skabe en succesfuld virksomhed.

Har man som ny-udklækket iværksætter formået at skabe et unikt kendetegn, så er det vigtigt, at man beskytter dette kendetegn. Den bedste måde at beskytte virksomhedens kendetegn på er via varemærkeregistrering. Varemærkeregistrering beskytter virksomheden mod plagiat fra konkurrende virksomheder. Har din virksomhed eksempelvis et brand, et logo eller et slogan som er unikt kendetegnende for din virksomhed, så er varemærkeregistring den eneste måde hvorpå du kan vide dig sikker på, at virksomheden ikke bliver udsat for plagiat. Er virksomheden kendetegnet ved en unik opfindelse, så er det også værd at overveje at patentbeskytte denne opfindelse.

Besøg denne side for at læse mere om varemærkeregistrering og bliv endnu klogere på, hvorfor det er en god idé at beskytte virksomhedens unikke kendetegn.