Kategorier
annonce

Derfor vælger mange at investere i dette

Mange danskere vælger at investere i ether frem for at investere i bitcoin. Dette kan der være mange gode grunde til. De største er dog, at ether er en mere grøn form for investering grundet proof of stake, og derudover kan ether anvendes til flere ting en bitcoin. Dette kommer vi til at kigge på i denne artikel.

En relativt grønnere investering

Ether er en relativt grønnere investering, fordi den bruger proof of stake. Dette betyder, at der ikke er behov for så meget energiforbrug som med proof of work. Dette gør det muligt for investorer at investere i det, uden at skulle bekymre sig så meget om miljøpåvirkninger. Desuden kommer det med mange andre fordele, som det er muligt at udforske yderligere.

Du kan læse mere om ethereum her: https://mycrypto.dk/ethereum/ 

Anvendelsesmuligheder

Derudover har ether flere anvendelsesmuligheder end bitcoin. Ether kan bruges til at købe ejendele, som man kan med bitcoin, men kan også bruges til at oprette intelligente kontrakter – dem kalder vi også for smart contracts. Dette gør det muligt at lave selvstændige transaktioner, der er nøjagtig som de aftaler, der blev lavet mellem to parter. Dette giver det store potentiale for virksomheder og andre organisationer, som kan udforske dette muligheder.

Programmering

Ether kører på Ethereum blockchainen, og der kan man programmere i sproget solidity. Solidity er et af de mest populære programmeringssprog (inden for blockchain), og det er meget nemt at lære at bruge. Dette gør det muligt at udvikle en ny applikation på Ethereum blockchainen hurtigere end noget andet. Det er derfor, der er så mange programmerings-muligheder i forbindelse med ether.

Risiko

Mange glemmer dog risikoen ved at investere i kryptovaluta. Ethereum er ikke immun mod svingninger, og det er derfor en god ide at undersøge markedet grundigt, inden man investerer i det. Det er også vigtigt at huske på, at det ikke nødvendigvis betyder, at man tjener penge, når man investerer i Ethereum. Det er derfor afgørende at have viden om de forskellige risici og handle derefter.