Kategorier
diverse

Hold dig fra kopivarer

Onlinehandelen er ved at skubbe de fysiske butikker ud i kulden, og danskerne handler på net, som aldrig før. Selv om nettet florerer med gode tilbud, og man godt kan gøre et kup, så er det svært at skille mellem kopivarer, og den ægte vare. Læs med her, for at blive klogere på hvorfor du skal holde dig fra kopivarer.

Et lidt for godt køb

Det er mange positive ting forbundet med at købe varer på nettet. For det første er udvalget større, og man kan hurtig finde frem til den bedste pris. En anden ting er, at i en travl hverdag har man ikke altid tid til at gå i butikker. Det er derfor dejlig nemt at købe ny lampe, hjemme fra sofaen. Når man har tilgang til alverdens butikker, verden over, hjemme fra stuen så kan det selvfølgelig være fristende at shoppe løs, men det kan godt betale sig at tænke sig om, inden man trykker køb. Der er nemlig rigtig mange hjemmesider som sælger kopivarer. Nogen købere tror simpelthen de køber den ægte vare, og bliver slemt skuffet når kopivaren bliver leveret på døren. Mens andre slet ikke har noget i mod, at fylde hjemmet op med billige kopivarer fra Kina. Men det som du måske troede var en billig mærkevare, kan vise sig at blive en dyr erfaring. Læs mer om køb af kopivarer. 

Reglene om køb af kopivarer er nemlig strammet ind de seneste år, og mange varer er ulovlige at importere. Du risikerer derfor at din vare bliver stoppet i tolden, og at du betaler for ingenting. Husk derfor altid at undersøge om der er en varemærkeregistrering, og om du kan verificerer den virksomhed som du handler med. Det er altid en god ide at tjekke kontaktoplysningerne. En tommelfingerregel er, at hvis du har fundet et køb, som næsten er for godt til at være sandt, ja, så er det faktisk ofte det.